Actueel

lazy christmas

Kerst bij Van Ouds

8-gangen samengesteld door de chef: €85,- per persoon.

Op zowel Eerste als Tweede Kerstdag bent u van 14:00u tot 20:00u van harte welkom om optimaal te komen genieten van 8 geweldige, exclusief door chefkok Vincent samengestelde gangen.

Reserveer tijdig want het restaurant is naar verwachting ver van tevoren volgeboekt. Zeker nu we komende Kerst eindelijk weer voor de volle 100% de focus mogen leggen op hetgeen waar we eigenlijk het állerbeste in zijn: gastronomisch genot!

Nieuwe horecazaak in Bavel

Vincent (huidige eigenaar Van Ouds) gaat een samenwerking aan met Bastiaansen Modestad. Bastiaansen Modestad opent in 2023 in Bavel een nieuwe winkel. Vincent zal in deze nieuwe winkel VIN’S Gastrobar openen. Dit wordt een verrassend hippe hotspot van Bavel en omstreken.

Een plek waar zowel jong als oud terecht kan. Even binnen wippen voor een koffietje met wat lekkers, een lekkere lunch, brunch op zondag, een gezellige borrel en zelfs een 3-gangenmenu op vrijdagavond. Alles kraakvers en ongelofelijk lekker! Lekker eten en drinken wordt zo gecombineerd met shoppen. Gastronomisch, gastvrij en modieus genieten, voorzien van een maximale dosis gezelligheid.

Met een grote glazen pui staat VIN’S Gastrobar letterlijk en figuurlijk in verbinding met Bastiaansen. Maar door de eigen ingang, kunnen ook de niet-shoppers zich welkom voelen.

Herfstaanbieding bij Vin’s Bar

Elke donderdag en zondag in Vin’s Bar: verrassend 3-gangendiner voor slechts €32,-.

Als je bij Van Ouds binnen stapt en naar links loopt richting de open keuken, vind je daar Vin‘s bar. Een prachtige plek in Van Ouds met een heel eigen en fris karakter. In een informele setting kun je lunchen, heerlijk borrelen of genieten van heerlijke toegankelijke gerechten.

In de maanden oktober, november en december kun je in deze toegankelijke bar, jezelf laten verrassen door de chef met een wekelijks wisselend 3-gangendiner.

Wanneer zien we jou verschijnen?

X