Actueel

Visfestijn

ALS ZE ME MISSEN DAN BEN IK VISSEN

Van zeebaars tot aan tonijn, voor al het moois wat de wonderlijke onderwaterwereld te bieden heeft moet u sowieso op 21-22 juni & 12-13 juli bij de gezelligste zeeparel van Bavel zijn. Sla 10 geweldige gangen aan de haak voor slechts € 70,- en kom gastronomisch genieten van het goede leven want bij Van Ouds is het feest op uw bord!

Gezocht: eerste medewerk(st)er

FUNCTIEPROFIEL
Als eerste medewerker bediening ben je verantwoordelijk voor alles dat voor de schermen bij Van Ouds gebeurd. Je zorgt er samen met het Van Ouds team voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en voelt als geen ander aan waar de gasten blij van worden.

Je houdt overzicht, stuurt zo nodig bij en werkt zelf enthousiast mee. Jij bent het bruisende voorbeeld voor het team, je stimuleert, motiveert en coacht de medewerkers van de bediening en haalt zo het beste in hen naar boven.

Als teamplayer ben je betrouwbaar, sociaal, behulpzaam en flexibel. Jij krijgt energie van de horeca hectiek en houdt je hoofd te allen tijde koel. Je bent commercieel ingesteld, organisatorisch sterk, leergierig en denkt creatief, oplossingsgericht mee. Jij weet precies wat je wilt, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een ongeëvenaarde ‘niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit’.

Wij vinden het vooral belangrijk dat jij een passie hebt voor lekker eten en drinken, positief bent ingesteld met een flinke dosis enthousiasme en een goed gevoel voor humor hebt.

WAT BIEDEN WIJ?
Bij Van Ouds houden wij van werken, maar vinden wij vrije, quality time voor onze medewerkers ook belangrijk. Wij zijn 7 dagen per week open, waardoor je niet altijd in het weekend hoeft te werken. Jij krijgt een fulltime (32-38 uur) dienstverband met een in overleg bepaald salaris. Lukt het meer winst te behalen door jouw inzet en passie? Dan word je daar absoluut voor beloond.
Wij bieden jou een uitdagende, veelzijdige functie met de mogelijkheid om te groeien en waar ruimte is voor jouw ideeën en eigen ontwikkeling.

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Dan zijn wij dringend op zoek naar jou! Stuur zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en curriculum vitae voorzien van pasfoto.

Tot snel!

Vincent & Team Van Ouds

Een paasei hoort erbij

Over dik 6 weken is het alweer zover: een lekker lang Paasweekend. Eerst alle Bavelse bloemperkjes uitkammen op zoek naar paaseitjes om vervolgens maximaal te genieten met iedereen de je lief is tijdens een perfecte paasbrunch: check!

Op zondag 21 april presenteert Restaurant Van Ouds u het beste van twee werelden. Ontbijt en lunch, warm en koud, hartig en zoet; een overheerlijke, feestelijk gevulde paastafel voor slechts € 27,50 per persoon vanaf 12:30u. Vrolijk Pasen!

Lente voor de deur

Na afgelopen carnavalsweekend Koning Winter definitief uit te hebben gezwaaid hier in Baviaonenland, is Van Ouds klaar voor de start van een nieuw, bruisend, flierefluitend voorjaar. U ook? Lees dan snel verder!

X