Actueel

Nieuwe horecazaak in Bavel

Vincent (huidige eigenaar Van Ouds) gaat een samenwerking aan met Bastiaansen Modestad. Bastiaansen Modestad opent in 2023 in Bavel een nieuwe winkel. Vincent zal in deze nieuwe winkel VIN’S Gastrobar openen. Dit wordt een verrassend hippe hotspot van Bavel en omstreken.

Een plek waar zowel jong als oud terecht kan. Even binnen wippen voor een koffietje met wat lekkers, een lekkere lunch, brunch op zondag, een gezellige borrel en zelfs een 3-gangenmenu op vrijdagavond. Alles kraakvers en ongelofelijk lekker! Lekker eten en drinken wordt zo gecombineerd met shoppen. Gastronomisch, gastvrij en modieus genieten, voorzien van een maximale dosis gezelligheid.

Met een grote glazen pui staat VIN’S Gastrobar letterlijk en figuurlijk in verbinding met Bastiaansen. Maar door de eigen ingang, kunnen ook de niet-shoppers zich welkom voelen.

X