Actueel

GEZOCHT: ZELFSTANDIG WERKENDE KOK MET DOORGROEI AMBITIE

WELKOM BIJ VAN OUDS!
Restaurant Van Ouds is een uniek restaurant, gevestigd langs een eeuwenoude postroute, net buiten het dorp Bavel.

Gastronomisch, gastvrij genieten voorzien van een maximale dosis gezelligheid staat centraal. Van Ouds pakt uit met alleen de meest verse, prachtige producten uit de regio en ver daarbuiten. Modern in uitstraling, authentiek in bereiding.

De heerlijke, pure gerechten kenmerken zich door het gebruik van verrassende ingrediënten, die met oog voor kwaliteit, passie en liefde worden bereid. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht en service, zodat ieder avondje uit bij Van Ouds een feestje is.

Neem een kijkje achter de schermen! Door de bewust gecreëerde open keuken word je van harte uitgenodigd om Vincent en Mathijs vol passie en gedrevenheid in actie te zien.

WAT ZOEKEN WIJ?
Per direct zijn wij op zoek naar een zelfstandige, leergierige, creatieve kok die samen met de rest van onze culinaire opperknallers de belangrijkste spil vormt in de keuken. Vanwege ons kleine, gezellige team zijn wij per direct op zoek naar een dame/heer waar wij te allen tijde op kunnen bouwen, een rots in de branding. Bij Van Ouds is het Koken met een hoofdletter K en staat passie en liefde voor het vak voorop. Passende arbeidsvoorwaarden zijn daarnaast ook heel erg belangrijk. Ervaring is een lichte pré maar van jong, bruisend talent worden wij ook heel gelukkig.

JIJ…
– bent een volwaardig, representatief onderdeel van ons keukenteam en voelt je betrokken en verantwoordelijk voor ons gezamenlijke resultaat waarbij wij altijd de verwachting van de gast willen overtreffen;
– bent in de keuken allround inzetbaar;
– bent flexibel als een elastiekje – als echte horeca fanaat ben je dat natuurlijk al gewend;
– bent bereid om elke dag te leren, te groeien en vooral te genieten van de prachtige, culinaire hoogstandjes die jij met zorg hebt bereid;
– hebt een aanstekelijke drive en deinst niet terug om een tandje bij te zetten;
– bent assertief, eerlijk en niet bang om met je creativiteit, nieuwe ideeën in onze groep te gooien;

WAT BIEDEN WIJ?
Bij Van Ouds zijn wij dol op het vak, maar houden wij ook van volledig opgeladen batterijen – ‘quality time’ voor onze medewerkers en onszelf. 7 dagen per week zijn wij geopend, waardoor je niet altijd in het weekend hoeft te werken. Jij krijgt een fulltime dienstverband voorzien van een in overleg bepaald salaris. Daarnaast bieden wij jou een uitdagende, veelzijdige functie met de mogelijkheid om door te groeien waar ruimte is voor jouw ideeën en eigen ontwikkeling.

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst?

Dan zijn wij dringend op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae voorzien van pasfoto.

Tot snel!

Vincent & Team Van Ouds
Gilzeweg 24
4854 SG Bavel
info@vanouds.com

X