Actueel

Vacature: Medewerk(st)er Bediening

RESTAURANT VAN OUDS
Restaurant Van Ouds is een uniek en authentiek restaurant, gevestigd langs een eeuwenoude postroute, net buiten Bavel. Wees welkom, genietend van een warme, informele sfeer die aanvoelt als ‘thuis’.

Laat u verrassen door heerlijke, pure gerechten, modern in uitstraling en klassiek in bereiding. Gebruikmakend van dagverse, mooie producten uit de regio en ver daarbuiten.

De open keuken biedt u een kijkje achter de schermen waar u chefkok/eigenaar Vincent samen met zijn keukenknallers vol passie aan het werk kunt zien. De gerechten kenmerken zich door het gebruik van verrassende ingrediënten, die met oog voor kwaliteit worden geselecteerd. De bediening bestaat uit een mix van ervaren krachten en studenten – wij zijn immers een jong bedrijf en blijvend in ontwikkeling. Van Ouds staat voor kwaliteit in combinatie met een ongedwongen, onvergetelijke beleving!

FUNCTIEPROFIEL
Als medewerk(st)er bediening ben je verantwoordelijk voor alles wat voor de schermen bij Van Ouds gebeurd. Je zorgt er samen met het Van Ouds team voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en voelt als geen ander aan waar de gasten blij van worden.

Jij bent de bruisende toevoeging aan het team, streeft ernaar om altijd het beste uit jezelf te halen en bent beschikbaar van donderdag tot en met zondag, zowel overdag als in de avond.

Als teamplayer ben je betrouwbaar, sociaal, behulpzaam en flexibel. Jij krijgt energie van de horeca hectiek en houdt je hoofd te allen tijde koel. Je bent commercieel ingesteld, organisatorisch sterk, leergierig en denkt creatief, oplossingsgericht mee. Jij weet precies wat je wilt, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een ongeëvenaarde ‘niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit’.

Wij vinden het vooral belangrijk dat jij een passie hebt voor lekker eten en drinken, positief bent ingesteld met een flinke dosis enthousiasme en een goed gevoel voor humor hebt.

WAT BIEDEN WIJ?
Bij Van Ouds houden wij van werken, maar vinden wij vrije, quality time voor onze medewerkers ook belangrijk. Jij krijgt een parttime dienstverband (ongeveer 20 uur per week) met een in overleg bepaald salaris.

Wij bieden jou een uitdagende, veelzijdige functie met de mogelijkheid om te groeien en waar ruimte is voor jouw ideeën en eigen ontwikkeling.

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst?

Dan zijn wij dringend op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae voorzien van pasfoto.

Tot snel!

Vincent & Team Van Ouds
Gilzeweg 24
4854 SG Bavel
info@vanouds.com

X